Boya Koruma

Boya Temizleme Parlatma ve Koruma


  Boya Koruma Hizmeti
  İşinin ehli   ustalarımız, müşterilerimizin memnuniyeti ve profesyonelce yerine getirdiğimiz   hizmetlerimizden bir tanesi de Boya Koruma, Temizleme ve Parlatama hizmetidir. Boya koruma Ankara olarak söz konusu hizmetimize ilişkin işin   aşamalarını, araç boya koruma hizmetini yerine getirirken izlenilen yol ve daha bir   çok detay aşağıdadır.

  Boya Koruma hizmeti hangi araçlara uygulanır?

 Bu hizmet yalnızca sıfır araçlar ile boya yüzeyinde çizikler oluşan araçlara uygulanır.   Uygulama aşamaları şu şekildedir.

 

 

Boya koruma hizmetine hangi durumlarda ihtiyaç duyulur?

Aracınızın kullanım koşulları, bulunduğu ortam ve çeşitli nedenlerle boya yüzeyinde matlaşma ve soluk bir görünüm olabilir. Ayrıca aracınızın boya yüzeyinde oluşan çizikler güneş ışığını yansıtmadığı için boyanın matlaşmasına neden olur. Bu ve benzeri durumlarda, Boya koruma Ankara ekibine başvurarak, aracınızın görünümünü; ilk aldığınız andaki orijinal parlaklığına ve görünümüne kavuşturabilirsiniz.

Eğer aracınızda aşağıdaki durumlara veya bunlara benzer durumlar var ise boya koruma hizmetinden faydalanmanız tavsiye edilir.

  • Boya yüzeyine yapışan ve su ile gitmeyen endüstriyel tozlar
  • Aracınızın dış yüzeyine yapışan yağ, reçine ve yabancı boya partikülleri
  • İnatçı kir ve lekeler
  • Boya yüzeyinde oluşmuş çizik ve renk solmaları

Aracınızın parlaklığının gitmesine ve mat bir görünüme sahip olmasına neden olur. Bu tür durumlar için profesyonel ekibimize başvurmanız tavsiye olunur.

Boya koruma nasıl yapılır ve aşamaları nelerdir?

Bu işlem 4 ayrı aşamadan oluşur.

1 – Öncelikle aracınızın dış yüzeyi özel şampuanlarla yıkanır. Ardından boya yüzeyine yapışan ve su ile gitmeyen inatçı kir ve lekeler, kullandığımız özel ürünler ile boya ve vernik yüzeyine zarar vermeden mükemmel temizlenir.

2 – Aracınızda zamanla ve çeşitli nedenlere bağlı olarak çizikler, boya deformasyonları, harelenmeler oluşabilir. Bu aşamada uzman ekibimiz ve kullanılan profesyonel ürünler ile boya ve verniğe zarar vermeden giderilir.

3 – Temizlenen ve çizikleri giderilen araç kontrol spreyi ile çiziklere ve harelenme yönünden kontrol edilir. Kontrol sonrasında emin olunduktan sonra nano boya parlatma cilaları ile araç yüzeyi mükemmel bir şekilde parlatılır. Hareler yeni nesil cilalar ile kesin olarak giderilir. Aracınız ilk günkü o eşsiz parlaklığına kavuşturulur.

4 – Yüzeyi temizlenen, çizikleri gidermiş, göz kamaştırıcı parlaklığa kavuşmuş araca son olarak boya koruma işlemi uygulanır.

Eğer aracınızda yukarıda sayılan nedenlerle mat bir görünüm, çizikler, bir türlü temizlenmeyen kir ve lekeler v.b. nedenler var ise aracınızı profesyonel ekibimize teslim ediniz. Aracınızın ilk aldığınız andaki orijinal parlaklığına ve görüntüsüne kavuşması; kullandığımız profesyonel ürünler ile mümkün.

Ürün ve Hizmetlerimiz