Detaylı Temizlik

Detaylı İç Temizlik ve Sterilizasyon Aracınıza Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Sonax ürünlerini uzun süreler test edilen Ar-Ge çalışmaları sonucunda aracınızda oluşan kir ve lekelerin türlerine göre geliştirmiştir. Bu ürünler içerisinde bulunan metaryallerle aracınızın dokusuna zarar vermeden maximum temizlik sağlar.

Sonax express iç temizlik 5 aşamadan oluşur.

1-Kir ve leke temizleme,

2-Klima kanallarının temizlenmesi,

3-Bagaj içi temizliği,

4-Araç camlarının temizlenmesi,

5-Ozonla dezenfekte

1- Araç İçi Döşemelerinin Kir ve Lekelerden Temizlenmesi

Aracınızın içerisindeki tüm döşeme yüzeylerinde var olan yağ, çamur vb. gibi her türlü lekeler  Sonax’ın aracınızın döşeme ve lekenin türüne göre geliştirdiği ürünleri ile detaylıca temizlenir.

Temizleme sırasında yumuşatılıp çözülen lekeler vakumlama yöntemiyle aracınızın döşemesine zarar vermeden yüzeyden arındırılır.

2-Aracın Klima Kanalları ve Dip Bölgelerin Temizlenmesi

Aracınızın gösterge panelleri, cam fitillleri, klima ve halandırma kanalları gibi ulaşılması zor bölgeler Sonax’ın özel olarak geliştirdiği ürünler ile detaylıca temizlenir. Aracınızın hassas aksamlarına zarar verilmeden mükemmel temizlik saplanır.

3-Bagaj İçinin Temizlenmesi

Sonax’ın ağır kir ve leke sökücü ürünleri sayesinde aracınızın bagaj içi döşeme ve plastik aksamları derinlemesine temizlenir.

4-Araç Camlarının Temizlenmesi ve Parlatılması

Sonax’ın cam temizleme ürünü ile aracınızın camları derinlemesine temizlenirken aynı zamanda mükemmel parlaklık sağlanır.

5- Araç İçinin Ozonla Dezenfekte Edilmesi

Ozon tabakası havadaki virüs, bakteri ve mikropların temizlenmesini sağlayan oksijen molekülleridir. Bu aşamada aracınızın iç döşemeleri ve hava kanalları gibi ulaşılması zor bölgelere nüfus eden bakteri ve kirlerin derinlemesine temizliği sağlanır.  Böylelikle aracınızdaki bakteri, kir ve mikroplar %99 oranında yok olur. Sonax dezenfekte ile bakteri ve kirlerin yol açtığı kokulardan aracınız arındırılır.

İşlem Süresi: Aracınızın kirlilik ve boyutuna bağlı olarak ortalama 4 saat sürer.

Etiketler:
Ürün ve Hizmetlerimiz
Diğer
Detay Çalışmalarımız