Detaylı Araç Temizlik

Detaylı Araç Temizlik ve Sterilizasyon

Detaylı Araç Temizlik ve Sterilizasyon

Detaylı araç temizlik ve sterilizasyon hizmetleri ile döşemelerin rengine ve dokusuna zarar verilmeden temizlik yapılabilmesi sağlanır. Temizlik ürünlerinden mültistar özel formülü ve 12-13 seviyelerindeki Ph değeri ile kaliteli bir temizlik yapılabilmesine olanak tanımaktadır…

Temizliği yapılan aksamlar yumuşatıcı özelliği olan ürünler ile özel korumaya alınır. Yapılan Detaylı iç temizlik ve sterilizasyon işlemlerinde ozonla temizlik işlemleri uygulanarak aracın içindeki kötü kokuların giderilmesi ve oluşabilecek kötü kokuların engellenmesi sağlanır.

Kir ve Lekeler

Aracınızın içinde oluşan en ağır kir ve lekeler özel olarak üretilen temizlik malzemeleri ile temizlenir ve bu temizlik ürünler ile uzun süreli koruma sağlanır. Kaliteli ham maddeye sahip olan ürünler ile temizliği yapılan kısımların dokusuna ve rengine zarar verilmesi önlenir.

Önemli Teknik Bilgi: Temizlik ürünleri güçlü bir alkalik özelliğe sahiptir. Bu da temizliğin yüzeye zarar vermeden kolayca giderilebilmesini sağlamaktadır.  Ayrıca kirin niteliğine özel olarak çeşit çeşit üretilmiştir.

Aracın Klima Kanalları ve Dip Bölgelerin Temizlenmesi

Aracın havalandırma kanalları, gösterge panelleri, klima kanalları ve ön çekmece cam fitilleri gibi ulaşılması zor olan bölgeler hiçbir aksama zarar verilmeden temizlenebilmektedir. Özel ürünler ile klima kanallarını ve aracın birçok dip bölgesini başarılı bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Plastik Aksam ve Deri Döşemelerin İnatçı Kir – Lekelerden Temizlenmesi ve Korunması

Aracınızın içerisindeki tüm plastik aksamların temizlenmesi sayesinde ilk günkü görünümüne kavuşturulur. Torpido ve plastik temizleyici ve yenileyici ile bu tür plastik aksamlar oldukça başarılı bir şekilde temizlenir ve ilk günkü görünümüne kavuşturulur.

Deri ve vinil döşemeler Sonax ürünleri ile yüzeye zarar verilmeden kaliteli bir şekilde temizlenmektedir.

Önemli Uyarı: Diğer işletmelerden farklı olarak uygulama merkezimizde plastik aksam ve deri döşemelerin kir ve lekelerden temizlenmesi ve korunması işlemi çeşit çeşit temizlik ürünleri kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Yani kirin niteliğine en uygun temizleyiciyi seçerek etkin temizlik ve koruma sağlanmış olur.

Bagaj İçinin Temizlenmesi

Bagaj içinin temizlenmesi de kritik bir öneme sahiptir. Aracın en çok kirlenebilen bölümleri arasında yer alan bagaj içinin temizlenebilmesi için özel olarak üretilen ürünler tercih edilmelidir. Yüzeye zarar verilmeden yapılan bu işlemler neticesinde uzun süreli yoğun koruma sağlanır.

Araç Camlarının Temizlenmesi

Araç cam yüzeylerinin eskisinden daha kaliteli bir görünüme kavuşabilmesi amacıyla özel olarak üretilen ürünler kullanılmaktadır. Görüş netliği sağlayan ve aracın cam yüzeyinin başarılı bir şekilde korunabilmesini sağlayan bu özel temizlik ürünlerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Aracın İçinin Ozonla Sterilizasyonu

Uygulama merkezimizde aracınızın içi ozan ile temizlenmektedir. Yaklaşık olarak 20 dakika uygulanan ozan ile temizleme işlemleri sonrasında kötü kokular giderilmiş olur ve aracın temizlik koruması uzun bir süre sağlanmış olur. Aracın içindeki virüsleri ve bakterileri %99 oranında yok etmeye olanak tanıyan Ozan ile temizleme işlemleri için sizleri uygulama merkezimize bekliyoruz.

Önemli Uyarı: Birçok kalitesiz temizlik ürününün aksine tercih ettiğimiz ürünler temizlik sonrasında uzun süre solunulmasına neden olan havanın insan sağlığına zarar vermesini önler.

Temizlik Hizmetlerinin Uygulanma Aşamaları

  • Kapı menteşe ve kilitleri temizlenir.
  • Otomobilin dış yüzeyi temizlenir.
  • Aracın iç kısmına kaliteli bir temizlik yapılır ve uzun süreli koruma işlemleri sağlanır.
  • Koltuk kızakları temizlenir.
  • Otomobilin iç kısmında ulaşılması zor olan bölgeler büyük bir titizlik ile temizlenir.
  • Araç içi hava kanalları temizlenir.
  • Otomobil aynaları içten ve dıştan temizlenir.
  • Otomobilin içi kurutulur.
  • Aracın içindeki plastik aksamlar koruma altına alınır.
  • Son olarak ozon ile dezenfermansyon işlemleri uygulanır.
  • Tüm bu işlemler yaklaşık olarak 4 saat sürmektedir. Zamanlama aracın niteliğine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Ürün ve Hizmetlerimiz